Personvernerklæring

Hvem vi er

Landstrykerne er et samarbeidsprosjekt i Oppland for strykere fra ungdomskole og oppover. Aktiviteter drives av frivillige fra strykemiljøene i Oppland i godt samarbeid med dirigenter fra kulturskolene i Oppland.

Vår nettstedsadresse er: https://www.landstrykerne.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Personopplysninger vi lagrer er

Vi lagrer følgende informasjon

  1. navn
  2. fødselsdato
  3. instrument
  4. telefonnummer
  5. e-post adresse
  6. Informasjon om allergi
  7. foresattes navn
  8. foresattes telefon
  9. foresattes e-post
  10. deltakelse på seminarer med navnelist pr seminar

Ved publisering av informasjon om personer på nett benyttes kun fornavn og forbokstav fra etternavn hvis flere med samme fornavn. Vi benytter fullt navn ved omtale av fremføringer eller hendelser av nyhetsmessig verdi.

Vi ber aldri om sensitiv informasjon fra dere og dersom vi mottar sensitiv informasjon blir denne slettet umiddelbart.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Ved bruk av kontaktskjema genereres e-post som sendes til de som administrerer Landstrykerne. Oppgi aldri sensitiv informasjon i kontaktskjema.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Landstrykerne samler inn opplysninger om besøkende. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet vårt. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, hvilke nettlesere som benyttes og informasjon om utstyr som benyttes (mobil, pc…).

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert form menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Tredjeparter som kan få tilgang til informasjon er one.com hvor nettsiden og e-post hostes. Google Analytics i form av analyse. Dropbox for deling av filer til organisering av samlinger.

Vi deler ellers opplysnigner med de orkestere som står bak Landstrykerne, dette er Hadeland strykeorkester, Valdresstrykerne, Gjøvik og Gudbrandsdalen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

For informasjon om hva vi lagrer om deg ta kontakt

Landstrykerne v/Gudbrand Hegge med gudbrand@veleum.no

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

All informasjon lagres på media hvor det kreves brukernavn og passord for aksess av informasjon. Våre nettsider formidles kryptert (https) som hindrer avlytting av informasjon som formidles mellom bruker og nettløsning.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved datalekkasjer vil vi informere våre brukere om dette. Vurderes lekasjer som vesentlig for brukers personvern skal datatilsynet varsles.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar informasjon fra strykemiljøene i Oppland.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Ingen automatiserte avgjørelser eller profilering av brukere.