Velkommen til samling på Fluberg 26. – 28. januar 2018

Landstrykerne i regi av Hadeland strykeorkester og Valdresstrykerne inviterer til helgesamling på Fluberg. Vi har valgt Fluberg og Granum gård som lokasjon for samling og ønsker alle ungdomsstrykere i Oppland velkommen.

Instruktør for helgen er Ingrid Marie Haverstad fra Hadeland strykeorkester. Det blir et nytt repertoar; fra Peer Gynt, Solveigs sang, Arabisk dans og Dovregubben, eventuelt flere ved behov for mer stoff. Planen er at vi har med et lite band på Rolling in the deep og Nothing else matters. Noter er lagt ut på https://www.dropbox.com/sh/kr0e9la3vszbk9t/AAD5iXp4WDAJtgxlRh9BNP3ia?dl=0

For de som ikke har deltatt tidligere begynner vi fredag ettermiddag og avslutter søndag ettermiddag.

Gårdens kafé er åpen søndag 28.januar, og det inviteres til en liten uformell konsert med Landstrykerne i den sammenheng.

Det blir med to eller flere voksne som deltar i å organisere det praktiske i samlingen. Hvis noen ønsker å være med meld fra. Vi skal rydde ut bordene fra en ganske romslig spisesal som skal brukes til øving samt være med å lage mat. Landstrykerne kjøper inn til frokost, lunsj og middag. Hvis det er spesielle behov/ønsker/allergi må dere gi beskjed om dette. Ta gjerne med litt ekstra til kveldene som gjerne kan deles med andre.

Granum Gård med historisk pensjonat, Kafe Blåveisen og salg av lokalt håndverk. Idyllisk beliggenhet, storslått utsikt, hjemmekoselig atmosfære, fine turveier og rikholdig historie. Granum gård ligger i Fluberg, Søndre Land, 25 min fra Gjøvik og 1t fra Hamar, Lillehammer, Gran og Fagernes. For kjøreanvisninger følge denne linken til Google.

Alle må ha med egen sovepose eller dyne og sengetøy samt handkle. Dette er i den kaldeste tiden så ta med godt med klær. Huset er oppvarmet men det kan være kjølig i gangene er meldingen fra eier. Mer informasjon om Granum gård på http://www.hanen.no/bedrift/764

Adresse for samling er
Granum gård
Granumsvegen 6
2862 Fluberg

Det blir egenandel for deltakelse med maksimum 200,- pr person. Påmelding pr epost til delta@landstrykerne.no så snart som mulig og senest 10. januar.

Vel møtt.