Personvern

Denne personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på landstrykerne.no.

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Landstrykerne
Databehandler: Landstrykerne

Landstrykerne er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av landstrykerne.no. Landstrykerne benytter Gudbrand Hegge til utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet. Landstrykerne benytter underleverandører til å utføre databehandleroppgaver: one.com (drift av nettstedet).

Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av leverandørene. Det er kun Landstrykerne med underleverandører som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Webanalyse

Det er ikke etablert webanalyser pr i dag.

Cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Vi bruker ikke cookies til å generere statistikk og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Søk

Vi lagrer informasjon om hvilke søkeord som benyttes, disse er ikke knyttet til brukere og benyttes for å forbedre informasjon i forhold til hva det søkes etter. Søkeverktøyet som brukes er integrert i WordPress.

E-post til oss

Vi lagrer opplysninger om deg når du sender oss e-post direkte. E-posthenvendelsen mottas av vårt postmottak og lagres på server hos vår driftsleverandør. Vi gjør deg oppmerksom på at henvendelser du sender direkte via e-post ikke sendes kryptert. Vi oppfordrer deg derfor om ikke å sende sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.