Hadeland strykeorkester 10 år med seminar 16-18. november.

Hadeland strykeorkester (HSO) er ti år og det blir samling for Landstrykerne på Hadeland 16-18.november.   Det blir øvelser, bespisning og overnatting (fredag til søndag) på Fredheim skole, Fjordlinna 100, 2760 Brandbu; alle tar med eget utstyr til overnatting og øvelser.

Noter til samlingen se https://www.dropbox.com/sh/wrxlhn0o1iy1562/AADy6Teb48qOHswMHxNlyBQoa?dl=0

Jubileumskonsert søndag kl.14 i Tingelstad kirke, med påfølgende samling for utøvere og foresatte i Tingelstad kommunehus (rett vis-a-vis kirken) der det vil bli servering i form av koldtbord og kaker/kaffe.

Egenandel 200,-, betales til Hadeland strykeorkester på konto 2020 32 80727. Vi trenger noen foresatte som kan være nattevakt og hjelpende hånd til matservering med mer. Kan de som kan være med gi beskjed om dette.   Påmelding til katrine@malerikonservator.no eller delta@landstrykerne.no