Strykeseminar på Hadeland 3. – 5. mai 2019

Hadeland strykeorkester inviterer strykere fra kulturskoler og strykeorkestre til vårens strykeseminar med avslutningskonsert i Grymyr kirke.

Seminaret vil være på Fredheim barneskole,  Fjordlinna 100, 2760 Brandbu. I tillegg til selve øvelsene, tilbys både overnatting og bespisning på skolen. Alle som skal overnatte på skolen, trenger å ta med seg egnet overnattingsutstyr, og på samme måte som i fjor trenger vi påmelding fra medfølgende foreldre som kan stille som nattevakter og som kan hjelpe til med tilrettelegging av måltider.

Instruktører på seminaret:

  • Eivind Dølerud (fiolin), Valdresstrykerne og bl.a. Øystre Slidre kulturskole
  • Olve Wendelbo (cello), Gjøvik kunst- og kulturskole
  • Ilona Szücs (fiolin), Ringebu kulturskole
  • Rosamund Brown (cello), Hadeland kulturskole
  • Ingrid Marie Haverstad (fiolin), Hadeland kulturskole/Nordre Land kulturskole /Gjøvik kulturskole
  • Ingrid Eskeland Wesenberg (bass), Hadeland strykeorkester

Noter og orkestre

Noter vil foreligge i Dropbox og deltakerne vil få noter utdelt av læreren sin eller tilsendt Dropbox-lenker til noter etter påmelding. Det vil, på samme måte som tidligere år, deles inn i 3 orkesternivåer. Lærerne fordeler de ulike orkestrene og stemmene. Orkester 3-nivå vil dessuten gjennomføres som en del av Landstrykerprosjektet. Det blir felles avslutningskonsert for alle søndag 5.mai kl. 15.00 i Grymyr kirke.

Påmeldingsfrist og kursavgift

Landstrykerne melder seg på via Spond https://group.spond.com/VZLNM og betaler 200,-til Hadeland strykeorkester kontonr.2020 32 80727 innen 22. april. Kursavgiften dekker undervisningen.

Frivillige hjelpere/ nattevakter: Vi ber om at de som kan stille som nattevakt skriver det på påmeldingsskjemaet, slik at vi kan ta kontakt for nærmere avtale.

Nattevaktene deltar også med tilrettelegging av frokost og i forberedelsene til middag lørdag kveld (dekke bord etc.). Nattevakter vil få gratis mat og overnatting under seminaret.

Medfølgende foreldre: Pris kr. 400,- dekker overnatting og mat (for de som ikke stiller som nattevakt).

Overnatting for medfølgende foreldre vil være i klasserommene sammen med deltakerne. Det er enhver forelders/foresatts ansvar at barna stiller forberedt og til avtalt tid til øvelser og måltider. 

Barneskolen  er for øvrig en skofri skole, dvs det benyttes kun innesko innendørs. 

Viktig utstyr til øvelser: instrument, noter, notestativ (merk med navn), blyant/viskelær, konsertklær, innesko, evt. matboks (til lunsj) og drikkeflaske.

Utstyr til overnatting: sovepose, underlag, toalettsaker, klær,

Leirsjef under seminaret som tidligere år  Ines Weiss.

Innsjekking for alle seminardeltakere

Innsjekking på Fredheim barneskole fra kl 17.00 på fredag den 3.mai. Det blir servert frukt på øvelser og pizza til kveldsmåltid kl 20.00 på fredag kveld for de som overnatter eller har bestilt pizza.

Lørdag blir det servert frokost kl 08.30. Alle strykere må smøre seg matpakker til lunsj. Det blir servert frukt og saft til øvelsene. Kaffe og te til de voksne.

Lørdag kveld blir det servert middag  kl 18.00. Deretter blir det underholdning i gymsalen på skolen.

Søndag er det frokost kl 08.30. Alle smører matpakke til øvelsene. Det blir servert pølser på skolen før avgang til generalprøve i Grymyr kirke!

PROGRAM FREDAG

Orkester I, II og III starter orkesterprøven presis kl. 18.00 på skolen  og øver fram til kl.

20.00. Orkestrene vil bli fordelt på rom på skolen. 

PROGRAM LØRDAG

Orkester I, II og III har orkesterprøve fra kl. 10.00 fram til kl. 17.00

Lunsj lørdag når det passer for orkesteret å spise matpakken. Pølser/matpakke før avreise til Grymyr kirke søndag formiddag. Ca. kl. 12.00

PROGRAM SØNDAG

Orkester I, II og III har orkesterprøve fra kl. 10.00 til ca kl. 12 på skolen

Generalprøve i Grymyr kirke søndag etter lunsj. Det må beregnes ca 15 min kjøring fra Fredheim til Grymyr. Vi er behjelpelig med transport til Grymyr kirke for de som trenger det.

AVSLUTNINGSKONSERT I GRYMYR KIRKE KL. 15.00 SØNDAG 5. MAI

Felles avslutningskonsert med alle tre orkestre. Fri inngang.

Påmeldingsskjema

Bruk spond som er lenket over.

For foresatte eller de som ikke skal ha “full pakke” send inn vedlagt skjema til Sigmund Lieberg.